SINNER ondersteunt het Himalaya & Andes Eyewear-Project

BEKIJK DE VIDEO

SINNER / Shades Of Love

In de Himalaya en het Andes-gebergte, op 2.500 tot 5.000 meter hoogte, worden mensen blootgesteld aan intens zonlicht. Mede daardoor kampt ongeveer 80% van de bevolking met ernstige oogziekten. SINNER en Shades Of Love verzamelen zonnebrillen en verspreiden deze onder de inwoners van de hoogstgelegen dorpen ter wereld.

Over Shades Of Love

Een goed zicht en gezonde ogen zijn voor de inwoners van hooggelegen bergdorpen van cruciaal belang om te kunnen overleven. Met jouw oude en gebruikte zonnebril helpen we deze mensen om zichzelf beter te beschermen.

Shades of Love leert de lokale bevolking hoe ze met de steeds toenemende UV-straling en de gevolgen daarvan kunnen omgaan.

Shades of Love stelt alles in het werk om de inwoners van de meest hooggelegen dorpen als eerst te helpen. Zij hebben simpelweg de grootste behoefte aan beschermende zonnebrillen.

Hoe kun je helpen?

Deze zomer bezorgt SINNER meer dan 6.000 zonnebrillen bij de inwoners van de hooggelegen Himalaya- en Andes-dorpen. Maar, dat is nog steeds niet genoeg om alle inwoners te kunnen helpen. En dus hebben we jouw hulp nodig.

DONEER JOUW ZONNEBRIL

Geef je gebruikte zonnebril een tweede leven en help de mensen in de Himalaya en het Andes-gebergte.

SOCIAL

Deel het verhaal van Shades of Love. Vertel je vrienden, familie en collega’s waar de mensen in de Himalaya en het Andes-gebergte mee te maken hebben.

STEUN SHADES OF LOVE

Help Shades of Love om hun werk voort te zetten.
Doneer een eenmalig bedrag op de rekening van Shades of Love.

VUL JE KOFFER

Vlieg je naar New Delhi of Lima? Doneer de niet gebruikte ruimte in je koffer en neem een aantal zonnebrillen mee.

Word ambassadeur

Laat je hart spreken en word lid van de Shades of Love-community.

GET IN TOUCH

SINNER in actie voor Shades of Love

Kijk hoe we onze reis naar de Himalaya hebben gebruikt om zonnebrillen uit te delen en een documentaire te maken over Shades of Love.Over Shades of Love

Jürgen Altmann

oprichter Shades of Love

"Het is onze missie om gebruikte of onverkochte zonnebrillen van fabrikanten en particulieren te refurbishen en te verspreiden onder mensen die in afgelegen gebieden van de Himalaya en Andes leven. In deze gebieden is de UV-straling extreem sterk en de meeste inwoners beschikken niet over efficiënte bescherming voor de ogen, waardoor zij een vergroot risico lopen op schade aan de ogen en oogziektes."

Niklas Huppmann

medeoprichter en operationeel manager Shades of Love

"Als alle donaties, van over de hele wereld, naar onze opslag in New Delhi zijn verzonden, prepareren we onze Royal Enfield-motorfiets om zonnebrillen meteen naar dorpen en scholen te kunnen brengen."

Share your thoughts

Wil je meer weten over dit project, heb je ideeën of suggesties? Neem dan meteen contact met ons op!

GET IN TOUCH!